Nuffnang...

Followers

::Dapur Chugie:

HAK CIPTA TERPELIHARA

- Segalanya tentang makanan-


Wednesday, November 10, 2010

Bel Pasto

Salam..
now check it out at itallianese restaurant..
yup, aku memang suka makanan itali..
espc spageti and pizza!
sangat sedap..lg maveles..
ok, Bel Pasto ni terletak di
Desa aman puri, Sri Damansara, Kl.
Tak jauh dari opisku ini..
Jadi, untuk tukar2 selera bila dah jelak makan kat foodcourt,
kami akan kesini..
Harga, x mahal sangat pun.. masih mampu di bayar.
Nak murah, bleh ambil set lunch die.. start dr RM9++ kombinasi air+Sup+spageti
Kalau nak up lagi, bleh amik set no 3, kombinasi Air+sup+spageti+pizza hanya RM24++




dua gambar atas ni antara gambar yg sempat aku snap dlm restoran tu..
biasanya kalau waktu makan tengah hari, memang akan full..
lebih2 lagi time baru dapat gaji.
Onion sup..

ice lemon tea & soft drink..

Mushroom sup.. adui, memang marveles sup cendawan ni tau!
tiap kali ke mari, sure akan order sup ni..
berbaloi-baloi..

and the most recommended by me is their pizza!
really superb..
the dough is realy soft.. and the cheese.. argh! heaven..

Spageti bolognis (daging)

and ini.. spageti bolognis (ayam)

ada juga menu lain.. tp time aku pegi tu, hanya ini yg kami order..
but mostly their menu are superb!

two tumb for this restaurant!
daaaaaaaa
-chugie-

2 comments:

  1. salam ziarah n salam kenal dr sya chugie

    ReplyDelete
  2. wahhh menarik & tertarik... sukerr semua menu2 ni.. ;P

    ReplyDelete

bestnye...!!